Ερανος για την εγχειρηση του Αργους

? Ο Αργος μας θεριεψε έπειτα απ την μακρόχρονη προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε τις μολύνσεις του και την δερματική του αλλεργία.
Οι πρώτες φωτογραφίες του με τρίχωμα λοιπόν είναι εδώ και ευχόμαστε να σας κάνουν περήφανους όσους βοηθήσατε αλλά και όσους τον γνώρισαν μέσα από την ταλαιπωρία του στην εκστρατεία διάσωσης του τους τελευταίους 11 μηνες.

? Για το δερματικό του αναμένουμε από τη Γερμανία το φάρμακο που θα παρασκευαστεί ειδικά γι αυτόν και θα εκτελεστεί κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 μηνών μετα τα αποτελεσματα των εξετασεων που ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα. Για τους επόμενους 2 με 3 μήνες ο Αργος εκτός του φαρμάκου σύμφωνα με τα μέχρι τωρα αποτελέσματα χρειάζεται να συνεχίσει την αγωγη με την ένεση αξίας 130 ευρω για να ηρεμήσει απο το ξύσιμο . Η πρώτη ήδη έγινε , σας επισυνάπτουμε φωτογραφία της απόδειξης και σας καλούμε να βοηθήσετε να την καλύψουμε οικονομικά καθώς είναι αδύνατον να την στερηθεί όπως καταλαβαίνετε.

? Το δεύτερο σκέλος της θετικης εξέλιξης της υγείας του αφορά … το ποδαράκι του . Εφόσον καταπολεμήσαμε αυτούς τους μήνες με αντιβιώσεις και αγωγές τις μολύνσεις δυστυχώς δεν πρέπει να παραμείνει όπως είναι καθώς κινδυνεύει από Οστεοσάρκωμα (καρκινος) και απο περαιτέρω μολύνσεις. Γι αυτο λοιπόν εκτάκτως ο Αργος μας χειρουργείται τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Νοεμβριου απο κτηνίατρο των 3Β. Το κόστος της επέμβασης του ειναι 380 ευρω με ΦΠΑ. Σας καλούμε και σας παρακαλούμε να βοηθήσετε τον Αργος και μας να μπορέσουμε να καλύψουμε την επέμβαση του. ?
Πως μπορείτε να βοηθησετε :
? Έχουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του γιατρού για όσους θελουν να κάνουν κατάθεση μπορουμε να σας τον στειλουμε inbox
? Επισκεψη στο γιατρο και με το όνομα του Αργους ενισχύετε το σκοπο ενημερωνοντας μας ωστε να γνωριζουμε το χρηματικο ποσο και να σταματήσουμε τον έρανο, για τη διευθυνση σας ενημερωνουμε ινμποξ
? Στο καταστημα Dallas 10 , Πλαστηρα 10 Βουλα

Το συνολικο ποσο ειναι τα 130 ενεσης και τα 380 της εγχειρησης 510 ευρω. Και 5 ευρω ειναι σημαντικα . Θα αναρτωνται ολα τα ονοματα των συμμετοχοντων. Το ονομα του γιατρου ειναι στη διαθεση του καθενος ινμποξ για δεοντολογικους λογους.    Αφήστε μια απάντηση