Λάρα…. η κουκλάρα μας

Μην παγιδεύεσαι στην ετικέτα, στην εικόνα, στο επώνυμο. Επιτέλους άνθρωπε. Άρχισε να δίνεις σημασία στην ουσία. Μάθε να βλέπεις και στην ψυχή.
Τότε μονο θα ανακαλυψεις το φως και την αγάπη που κρύβουν τα μάτια και η ψυχή ενός #rescued. Εκεί βρίσκονται τα διαμάντια? ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΑ?

Πραγματικά είναι ένας άγγελος αυτό το πλασματάκι. Είναι αυτό που λέμε έτοιμο για σπίτι… Ένα σκυλάκι «βούτυρο». Υπάκουη, έξυπνη, παιχνιδιάρα. Κάθεται ήσυχα στο αυτοκίνητο. Στην βόλτα δεν τραβάει και ειναι πάντα δίπλα σου. Τα πάει καλά με όλα τα σκυλάκια.Είναι η προσωποποίηση της ηρεμίας και της καλοσύνης. Αν κάποιος εχει αποφασίσει πως θέλει έναν παντοτινό φίλο, η Λάρα δεν θα σας προβληματίσει καθόλου και θα είναι πολύ τυχερός όποιος την επιλέξει!

Νεαρή σκυλίτσα 1,5 έτους περίπου και μόλις 16 κιλά. Την εντόπισε μια κυρια στη Βουλα την ώρα που ακολουθούσε επίμονα τον κάθε περαστικό σαν να ζητούσε βοήθεια. Όταν την πλησίασε και της έδωσε τη σημασία που αναζητούσε το όμορφο και καλόψυχο αυτό κοριτσάκι την οδήγησε στα μωρα της!!!!!!!!
Όπως πληροφορηθηκαμε από την κυρία, τα κουταβάκια καταφερε να τα δωσει σε υιοθεσια. Πρέπει να βρούμε άμεσα την πιο ζεστή αγκαλια για την υπέροχη Λάρα. Φιλική και απολύτως κοινωνική με ανθρωπους και ζώα, ίσως δεν τρελαίνεται με τις γάτες..

Θα βοηθησουμε ολοι μαζι με ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ να βρει ενα καλο σπιτι να την αγαπησουν???? .
Θα δωθει στειρωμενη, τσιπαρισμενη, εμβολιασμενη 6977656436

 

Lara is a young stray dog, (about 1.5 years old) weighing 16 kilos
She was found by a woman on the street, while desperately seeking for help for her puppies.
As we were informed by the woman the puppies were luckily adopted. However Lara was not..
Please share, in order to find the best loving home for Lara. She is such a wonderful and loving dog. Sweet and obedient. Friendly and absolutely social with humans and animals !!
PLEASE help us to find the best home for Lara!!!
She Will be adopted sterilized, microchipped and vaccinated 6977656436

     Αφήστε μια απάντηση